Kuka ja mistä kirjoitetaan?

Muokkaus 31.12.2015: Eläinsuojeluasiamiehen tehtävä on toistaiseksi lopetettu. Sari Salminen jatkaa kirjoittamista eläinten hyvinvointiasioista blogissa osoitteessa elikoista.com

Olen eläinsuojeluasiamies Sari Salminen. Aiemmin o
len toiminut pieneläinlääkärinä eläinsuojeluyhdistyksessä, eläinsuojelusäädösten valmistelijana maa- ja metsätalousministeriössä (MMM) sekä eläinsuojelun valvonnan ohjaajana Elintarviketurvallisuusvirastossa (Evira).

Blogissa kirjoitan eläinten suojelusta ja hyvinvoinnista sekä niihin liittyvistä asioista. Ajatuksena on herättää keskustelua sekä edistää ja parantaa eläinten hyvinvointia koko yhteiskunnassa. Eläinsuojeluasiamiehen tehtävät löydät sivun alalaidasta.

torstai 13. marraskuuta 2014

Eläinten hyvinvointiseminaari 2015

Eläinsuojeluasiamiehen tehtävänä on parantaa eläinten hyvinvointia yhteiskunnassa. Yhtenä keinona on kaikkien ihmisten tiedon lisääminen eläinten hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista asioista.

Eläinsuojeluasiamies järjestää keväällä 2015 Eläinten hyvinvointiseminaarin, joka on kaikelle yleisölle avoin ja maksuton.

Seminaarin puheenvuoroista suurin osa on suomeksi, mutta kaksi luentoa ovat englanniksi ilman tulkkausta. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin ja samoin ilmoittautuminen avataan vasta lähempänä seminaaria ja siitä ilmoitetaan erikseen. Seminaariin tulee ilmoittautua, sillä paikkoja on rajoitetusti. Osallistua voi joko iltapäivään, iltaan tai kumpaankin.

Varatkaa päivä kalenteriinne jo nyt.
 
Eläinten hyvinvointiseminaarin ennakkomainos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti